Футболистите на Левски ще имат допълнителен стимул за доказване тази

...
Футболистите на Левски ще имат допълнителен стимул за доказване тази
Коментари Харесай

Германци и унгарци идват на крака за две звезди на Левски

Футболистите на Левски ще имат спомагателен тласък за доказване довечера против Айнтрахт. В такива дуели те могат да привлекат вниманието на клубове от много по-сериозни шампионати. Тази вечер в ложите на националния стадион ще има доста задгранични скаути, написа " Тема Спорт ". Представители на два немски клуба ще наблюдават изявите на национала Андриан Краев. Наред с това играта на полузащитника ще бъде оценена и от човек на унгарския Академия Пушкаш, който заема второ място във краткотрайното класиране на локалното състезание. От този клуб ще гледат и централния бранител на сините Хосе Кордоба.
 Левски тренира в чудесно въодушевление преди утрешния конфликт
Левски тренира в чудесно въодушевление преди утрешния конфликт

" Сините " посрещат Айнтрахт в четвъртък от 20:00 часа на стадион " Васил Левски "

Андриан Краев започва нерешително акцията, само че в последните дуели е на доста високо равнище. Той си заслужи и капитанската лента. Тази вечер против състава от Айнтрахт ще изиграе 92-ия си мач за Левски във всички шампионати. До момента е отбелязал 6 гола. През пролетта Кордоба дълго време лекуваше травма. Панамският национал обаче си върна положителната форма. Той е бил на терена във всичките 9 мача на сините.

От Левски работят и по входящи прехвърляния. Желанието на спортно-техническия щаб е съставът да бъде заздравен с десен бек и флангови нападател. Ръководството прави всичко належащо, с цел да обезпечи такива играчи на треньора Николай Костов. В момента сините имат свежи средства след достигането до плейофите на Лигата на конференциите. Наред с това те продадоха Ноа Сонко Сундберг на Лудогорец, а щат за заплата освободи и напусналият Ивелин Попов, който мина в Ботев Пд.

На " Герена " работят и по удължаването на контрактите на Цунами, Краев, Кристиан Димитров и Уелтън.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР