Футболистите и треньорският щаб на Левски са получили по две

...
Футболистите и треньорският щаб на Левски са получили по две
Коментари Харесай

Левскарите получиха солидни премии

Футболистите и треньорският щаб на Левски са получили по две награди. Те са по 4000 лв. за успехите над Берое и Ботев (Пловдив) с по 1:0 в последните два кръга. Вчера краткотрайно изпълняващият длъжността изпълнителен шеф Даниел Боримиров бе вписан в Търговския указател и той е разписал документите за въпросните награди, написа " Тема Спорт ".

В момента в клуба няма и закъснение на заплатите, като играчите, спортно-техническият щаб и личният състав получават постоянно възнагражденията си, както неотдавна са получили и това за април.

" Сините " реализираха трагична победа с 1:0 над Берое на стадион " Георги Аспарухов " в 27-ия кръг. Тогава надълбоко в добавеното време Асен Чандъров донесе триумфа на Левски над заралии. В последния тур в шампионата столичани се постановиха със същия резултат и против Ботев (Пловдив). Единственото попадение бе дело на Рикардиньо през второто полувреме по време на откриването на актуализирания стадион на " жълто-черните ".

Воденият от Елин Топузаков отбор е в серия от девет следващи мача без проваляне. В тях " сините " реализираха шест победи, а три дуела приключиха при тъждество, като головата разлика е 11:1 в интерес на столичани.

В момента в клуба тече и акцията по повдигане на капитала на сдружението. Това се случи в края на април, а малко преди този момент публично бе даден старта на " Бъдеще за Левски - Бизнес клуб ". Това е следващата организация, която има за цел да избави от финансовия колапс сините. На " Герена " към този момент има и нов УС, като в него влязоха Христо Йовов и Борислав Георгиев, които замениха Ивайло Ивков и Радослав Разпопов.
 Левски пусна специфични продукти за 80-годишнината от рождението на Гунди
Левски пусна специфични продукти за 80-годишнината от рождението на Гунди

Вижте детайлности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР