Футболистът с най-много трофеи в световния футбол - славният бразилски

...
Футболистът с най-много трофеи в световния футбол - славният бразилски
Коментари Харесай

Легендарен бразилски футболист влезе в затвора за изнасилване

Футболистът с най-вече титли в международния футбол - славният бразилски национал Дани Алвеш, влезе в пандиза, откакто съдията по делото му отказа да го пусне под гаранция.

39-годишният бранител бе арестуван за полово посягане върху 23-годишна жена в нощен клуб в Барселона. Жената твърди, че през нощта на 30 декември Алвеш я е изнасилил в тоалетната на заведениоте. 

Футболистът отхвърля, само че съгласно прокуратурата има разминаване сред неговите показания и тези на личния състав и присъстващите във ВИП зоната на клуба. Разгледани са и записите от камерите, взета е под внимание и съдебно-медицинската експертиза, издадена от болничното заведение, в която младата жена е потърсила помощ.

На предварителното чуване по делото съдията посочи, че футболистът има огромни финансови благоприятни условия и сега живее в чужбина (Мексико), заради което има възможност да избяга. Освен това Испания няма контракт за изгонване с Бразилия, което усилва риска Алвеш да се опита да избяга от испанското правораздаване и да потърси леговище в родината си.

Така бразилският футболист бе спретнат в затвор в Барселона, където ще изчака края на делото. 

Даниел Алвеш да Силва е футболистът с най-вече извоювани титли в световния футбол - 46, измежду които шест шампионски трофеи на Испания с " Барселона ", две на Франция (с ПСЖ) и една на Италия (с " Ювентус " ), три пъти е печелил Шампионската лига, има в актива си злато от олимпийските игри в Токио 2020 и два пъти Копа Америка с отбора на Бразилия. Втори в класацията е аржентинецът Лионел Меси с 42.

В клубната си кариера бразилецът е играл за " Севиля ", " Барселона ", " Ювентус ", ПСЖ, " Сао Пауло ", а сега е в мексиканския " Пумас ".

За Бразилия Алвеш има 126 мача и 8 гола. На Мондиал 2022 в Катар той се трансформира в най-възрастният бразилски национал, играл на международно състезание - беше на 39 година и 210 дни в мача против Камерун. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР