Футболистът на Оклахома Суунърс Спенсър Джоунс се възстановява от операция

...
Футболистът на Оклахома Суунърс Спенсър Джоунс се възстановява от операция
Коментари Харесай

След бой в тоалетна с ММА боец: Футболист едва не остана без око

Футболистът на Оклахома Суунърс Спенсър Джоунс се възвръща от интервенция на окото след пердах в тоалетна с ММА войник, който 10 години е упражнявал смесени бойни изкуства. Инцидентът е станал в тоалетната на бар Campus Corner предишния уикенд. В обществените мрежи се появи видео от багра сред двамата и бързо се трансформира в шлагер в обществените мрежи, оповестява mma.bg.

Не е известно за какво стартира борбата, само че на видеото, което към този момент е свалено от youtube, се виждаше по какъв начин футболиста бута ММА боеца и му споделя, че е кучка и би трябвало да се разкара. Това обаче не е мъдра постъпка, тъй като ММА боецът го засипва с удари, след което го смъква на земята. Приятел на Спенсър пробва да го измъкне, само че секунди по-късно и той се сбива с различен човек.

Спенсър и неговият другар отнасят огромен бой на земята, до момента в който очевидци на багра снимат и се любуват. Джоунс получил оток на окото и преди няколко дни е претърпял интервенция. Лекарите споделят, че той е извадил шанс, тъй като е могъл да остане без око.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР