Футболен клуб Левски“ очаква утре наказание от Българския футболен съюз

...
Футболен клуб Левски“ очаква утре наказание от Българския футболен съюз
Коментари Харесай

ПФК Левски“ спря предварителната продажба на билети

Футболен клуб „ Левски “ чака на следващия ден наказване от Българския футболен съюз (БФС) за отнемане от домакинство от един до три мача, поради случая, при който полицейски чиновник пострада съществено от хвърлена бомбичка от човек от агитката на „ сините “ в мача против ЦСКА-София.


Наказанието без аудитория или със затворен бранш „ Б “ най-вероятно ще бъде за три семейства, което принуди управлението да спре предварителната продажба на билети.

„ Уважаеми последователи, по отношение на вчерашния случай на националния стадион " Васил Левски ", клубът стопира предварителната продажба на билети за идните семейства на тима до излизането на решението на Дисциплинарната комисия към БФС “, оповестиха от клуба.

ДК към БФС ще излезе с решение по случая в петък, след приключването на кръга в Първа лига.

От клуба осъдиха случая.
 Ранената полицайка е в устойчиво здравословно и психическо положение Ранената полицайка е в устойчиво здравословно и психическо положение
Още не е открито лицето, което е хвърлило бомбичка против полицайката след дербито ЦСКА - "Левски ". Ранената е в устойчиво положение, а зрението й е...

„ Клубът упорства да бъдат изяснени всички обстоятелства и условия, свързани с този случай, както и да се откри причинителят на това действие. ПФК Левски пожелава на потърпевшия служител на реда бързо и цялостно възобновяване “, се споделя в известие от клуба.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР