Френският президент Еманюел Макрон благодари за последователната политика на ДПС.

...
Френският президент Еманюел Макрон благодари за последователната политика на ДПС.
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Макрон благодари за последователната политика на ДПС

Френският президент Еманюел Макрон благодари за поредната политика на Движение за права и свободи. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в имитация към водача на „ Възраждане” Костадин Костадинов по време на дебата за районен съд Македония в Народното събрание.

Вчера се видяхме с господин Макрон. Той благодари в това число и за внасянето на предлагането за повдигане на ветото за Северна Македония от страна на България, с цел да отпушим преговорния развой. Това не значи, че това, което е залегнало в Договора за добросъседство, няма да се извършва. Това не значи наложително участие на Северна Македония още от в този момент. Въпросът е да се отпуши преговорният развой, безапелационен бе Карадайъ.

Натиск върху нас, върху Движение за права и свободи не е имало. Както споделих, това е наша поредна политика от зората на демокрацията до момента, сподели още водачът на Движение за права и свободи.

Това, което направи Движение за права и свободи с внасянето на препоръчаната от френското преговорна рамка, трябваше да бъде свършено от изпълнителната власт, от Министерски съвет. Но за жалост, оценката ни за това държавно управление е вярна - то е най-лошото, най-некадърното и най-некомпетентното държавно управление за последните 32 години в България, сподели още водачът на Движение за права и свободи.

Няма потребност да употребяваме всяка тематика за разделяне в обществото. Просперитет има тогава, когато обществото е обединено. Какво по-хубаво от това освен Движение за права и свободи, която и да е парламентарна група да е дружно обединена по съответна тематика. Какво по-хубаво за България от това да имаме общи национални цели, които да следваме без значение от политическите си разлики и пристрастия,каза водачът на Движение за права и свободи.

Призивът ни е да се обединим, да имаме общи цели, а не да търсим от всяко нещо разграничителни линии. Надявам се всички да имаме силата да можем да се сплотяваме! А обединяването идва след разговор. Първо би трябвало да стартира разговора, безапелационен бе Мустафа Карадайъ.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР