Френският град Страсбург търси от градовете-партньори, с които работи, доброволец

...
Френският град Страсбург търси от градовете-партньори, с които работи, доброволец
Коментари Харесай

Страсбург търси доброволец от Варна

 Френският град Страсбург търси от градовете-партньори, с които работи, доброволец за стаж в Департамента по европейски и интернационалните въпроси. Престоят ще бъде в интервала от септември 2021 до края на юни 2022 година. Работата планува създаването на начинания, свързани с политиките за младежите и европейското поданство, връзка с локални неправителствени организации, европейски институции и градове-партньори.

Община Страсбург ще обезпечи настаняване в студентско общежитие (с обща баня и тоалетна), както и покриване на част от разноските за хранене и настаняване – 300 евро на месец. Доброволецът ще получава и по 115 евро джобни пари от европейската стратегия " Еразъм + “.

Критериите за кандидатстване по стажантската стратегия включват: кандидатите да бъдат поданици на Община Варна; да са на възраст сред 18 и 30 години; да владеят добре британски език. Френският език не е наложителен, само че ще се счита за преимущество.

Желаещите би трябвало да изпратят автобиография в европейски формат и мотивационно писмо на български и британски език до 15 април 2021 година, на адрес .

Комисия ще избере най-добре квалифицираните мотивационни писма, които ще бъдат изпратени в Община Страсбург за дефинитивно решение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР