Френският бизнесмен от алжирски произход Рашид Неказ заяви, че предлага

...
Френският бизнесмен от алжирски произход Рашид Неказ заяви, че предлага
Коментари Харесай

Бизнесмен предлага да плати глобите за носене на бурки в Дания

Френският предприемач от алжирски генезис Рашид Неказ съобщи, че предлага да заплаща санкциите, наложени в Дания по силата на новата възбрана за носене на публични места на ислямско покривало , закриващо напълно лицето, съобщи ДПА, цитирайки датски медии.
Manden er en populistisk narcissist, der LARP´er rundt og leger " Burka Zorro "... ironien er er åbenlys.

" I personally am against the niqab and the burkini, but I am like the philosopher Voltaire " - Rachid Nekkaz, The Telegraph, 2016.
— TheScandihooligan (@TheScandihoolig) Роденият във Франция деятел и бизнесмен сподели пред в. " Берлингске ", че възнамерява да посети Дания идващия месец, с цел да заплати санкциите , наложени след влизането в действие на възбраната за носене на бурки на 1 август.

В имейл до датския всекидневник Неказ добави, че персонално той се опълчва на никаба , само че пази " правото да се носи никаб, както и правото да не се носи никаб ".
Avrupa'daki bazı ülkelerde yürürlüğe giren peçe cezalarına muhalifliğiyle tanınan Cezayirli iş adamı Rachid Nekkaz, şimdiye kadar 6 ülkede ödediği bin 538 cezaya ek olarak Danimarka’daki peçe yasağı cezalarını da ödeyeceğini açıkladı.
— Burak Doğan (@doganburak29) Никабът е покривало, закриващо напълно лицето с дупки за очите . Хиджабът е забрадка за глава, за която въведената в Дания възбрана не важи, отбелязва ДПА.

Агенцията напомня, че Неказ към този момент е плащал санкции в други европейски страни , в това число Франция и Белгия, които вкараха аналогични забрани за носене на публични места на облекла, закриващи напълно лицето.

Първата санкция в Дания бе наложена в петък. 28-годишна жена беше санкционирана с 1000 крони (156 долара) за носене на никаб в супермаркет в град Хорсхолм. При наново нарушение на възбраната може да бъдат налагани и по-високи санкции.
- Burqa: l’Autriche met en garde le millionaire franco-algérien Rachid Nekkaz
— Fdesouche (@F_Desouche) Според Мартин Хенриксен от Датската национална партия, която от дълго време се бореше за въвеждане на възбраната, в случай че Неказ заплати санкцията, сумата би трябвало да се счита за приход и санкционираната жена да бъде обложена със съответните налози , заяви организация Рицаус бюро.

Датското държавно управление би трябвало да обмисли въвеждането на присъда до 14 дни затвор за повтарящи се случаи на нарушение на възбраната, прикани Хенриксен.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР