В изявление на Американската агенция за гражданско въздухоплаване се казва,

...
В изявление на Американската агенция за гражданско въздухоплаване се казва,
Коментари Харесай

Частният Боинг 757 на Тръмп удари друг самолет на летището в Уест Палм Бийч

В изказване на Американската организация за гражданско въздухоплаване се споделя, че частният аероплан на Тръмп се е сблъскал с различен корпоративен аероплан, който е бил паркиран и е бил без пасажери или екипаж, на летището в южната част на Флорида, осведоми Българска телеграфна агенция. Не се загатва, че самолетът е принадлежал на Тръмп.

Инцидентът е станал в зона на летището, където организацията не насочва самолетите, се споделя още в изказването, съгласно което сега се води следствие.

Предизборният щаб на Тръмп не е дал отговор още на настояването на Ройтерс за коментар. Той организира в събота избирателен протест в град Уайлдуд в щата Ню Джърси. Инцидентът е станал, откакто самолетът се е приземил на летището в Уест Палм Бийч към 1:20 ч. през нощта в неделя.

Частният аероплан " Боинг 757 " на Тръмп е главен признак от предизборните манифестации на неговата акция на американските летища. На един от тези манифестации в щата Охайо през март незнаен глас заяви: " Тръмп Форс 1, кацането е позволено ".

Снимка: БТА

Тръмп закупи своя " Боинг 757 " през 2010 година за 100 млн. $. Силно персонализираното съоръжение на самолета включва позлатени детайли, две частни стаи за посетители, три бани, зони за хранене и конференции и обширна система за развлечение. Самолетът е създаден през 1991 година.

През януари Тръмп прикани компанията " Боинг " да възобнови производството на модификацията 757, което беше прекратено през 2004 година " Боинг " би трябвало да върне 757, най-красивия, най-добре управлявания аероплан (от позиция на пилотите), който в миналото е правил ", написа той тогава в обществените мрежи.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР