Френските следователи са готови да закрият делото за изнасилване, по

...
Френските следователи са готови да закрият делото за изнасилване, по
Коментари Харесай

Делото за изнасилване срещу Люк Бесон е пред закриване

Френските следователи са подготвени да закрият делото за обезчестяване, по което е обвинен известният кинорежисьор Люк Бесон, оповестява в. " Депеш ", представен от Епицентър.

Изданието предава, че в края на февруари съдията е уведомил обвиняването и отбраната за желанието да бъде прекъснато по-нататъшното следствие на случая. На страните е било препоръчано да изкажат мнението си по въпроса.

Адвокатът на актрисата, обвинила в обезчестяване 62-годишния Бесон, съобщи, че е " повече от изумен " от желанието на следователката, която до момента не била разпитала неговата клиентка, нито пък е провела очна ставка. Понастоящем юристът подхваща дейности в тази тенденция, с цел да бъдат извършени упоменатите процедури.

През месец май 2018 година стана известно, че 28-годишната актриса Санд ван Рой се е обърнала с тъжба против Бесон в един от парижките комисариати. Тя го упрекна в обезчестяване. По нейните думи случаят е станал по време на срещата ѝ с режисьора в хотел " Бристол ", който е ситуиран наоколо до Елисейския замък.

Според показанията на актрисата режисьорът ѝ бил сипал опиат в чая и откакто изгубила схващане, била изнасилена. Но взетият тогава токсикологичен разбор от дамата се оказал негативен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР