Френската козметична компания, чието рекламно лице е моделът Криси Тейгън,

...
Френската козметична компания, чието рекламно лице е моделът Криси Тейгън,
Коментари Харесай

Реклама на червило взриви мрежата

Френската козметична компания, чието рекламно лице е моделът Криси Тейгън, разбуни духовете с реклама на ново червило.

" Сексът продава ” е най-старият мит в рекламния бизнес. Колко е тънка границата сред секси и сексистки излиза наяве от реакциите на хората, изгледали последния рекламен клип на козметичната компания.

На него се вижда по какъв начин червилото се трансформира и от наподобяващо пенис минава в естествената си форма с логото NARS. Цветът на червилото прибавя още полов привкус към презентацията, която провокира гневни реакции в обществените мрежи.

Допълнение към клипа е и свободният превод на слогана, акцентиращ върху наситените телесни (Nude – англ.) цветове на червилото „ Ако Nudes ви държи будни цяла нощ ”.

Вижте рекламата тук

Компанията „ NARS ” е известна със своите съобразителни и от време на време скандални имена на своите артикули: най-известното червило е наречено „ Оргазъм ”. Въпреки това доста консуматори считат, че компанията е прекрачила границата на положителния звук, още повече, че доста млади момите също купуват техните артикули.

В обществените мрежи реакциите варират от „ би трябвало да се смени екипът на рекламния отдел ” до „ тази реклама задоволи жаждата ми ”.

От „ NARS ” към момента няма реакция по дебатите в обществените мрежи, само че се допуска, че те са от изгода за козметичната компания. Независимо дали клиентите считат рекламата за сексистка или не, тя реализира тъкмо това, което цели – доста внимание.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР