Френската федерация по бейзбол и софтбол (FFBS) назначи легендарния треньор

...
Френската федерация по бейзбол и софтбол (FFBS) назначи легендарния треньор
Коментари Харесай

Франция разчита на легендата Бочи за класиране на Световната класика '21

Френската федерация по бейзбол и софтбол (FFBS) назначи именития треньор от МЛБ Брус Бочи за селекционер на националния тим. Бившият управител на Сан Диего Падрес и Сан Франциско Джайънтс ще води " петлите " в квалификациите за Световната класика '21 с задачата да класира отбора за първи път на шампионата на планетата под егидата на Мейджър лийг.

" Мислих дълго какво следва в живота ми след Джайънтс. Искам да остана зает и да дам още на бейзбола. Да повеждам тима на Франция е съвършен образец по какъв начин мога да съм потребен за развиването на играта ", разяснява новата си служба 64-годишният деец.

Bruce Bochy to manage France in WBC qualifiers https://t.co/M4PByHeCjm pic.twitter.com/4eLa7TJaT1
— theScore MLB (@theScoreMLB) December 12, 2019
Бочи е роден през 1955 година във френското село Бусак-Форе, където по това време татко му служи като сержант в армията на Съединени американски щати. През 1998 година като ментор на " отчетата " той става първият роден в чужбина треньор, извел тим до Световните серии, а през 2010 година с " колосите " става първият подобен управител с шампионска купа в МЛБ. Бочи има общо три трофеи със Сан Франциско (2010, 2012, 2014).

След 25 сезона с Падрес (1995-2006) и Джайънтс (2007-2019) Брус Бочи постави завършек на кариерата си във Висшата лига през септември с баланс от 2003 победи и 2029 загуби. Той е едвам 11-ият треньор в историческия Клуб 2000 на мениджърите с най-вече триумфи.

Former #SFGiants’ manager (and current special assistant) Bruce Bochy will manage Team France in the World Baseball Classic qualifying tournament scheduled for March in Tucson, Ariz. https://t.co/bV7SbWEYoS pic.twitter.com/CQ4ugkXZru
— San Francisco Chronicle (@sfchronicle) December 11, 2019
Франция ще взе участие за трети път в квалификациите за Световната бейзболна класика след несполучливите акции за изданията през 2013 и 2017 година Пресявките за 2021 година ще се проведат следващата година, като следва Мейджър лийг да разгласи интервала и съответния формат в околните седмици или месеци.

Според неофициална информация, витаеща из обществените мрежи, френският отбор ще бъде разпределен в група с отборите на Германия, Испания и Никарагуа, а мачовете ще се играят от 22 до 27 март 2020 година в Тусон, Аризона. Последното косвено беше доказано в разнообразни изявления във връзка назначението на Бочи.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР