Френска любов, запечатана на видеоклип, е запалила войната между две

...
Френска любов, запечатана на видеоклип, е запалила войната между две
Коментари Харесай

Френска любов запалила клането в Рогош

Френска обич, запечатана на видеоклип, е запалила войната сред две семейства в пловдивското село Рогош, написа TraffiсNews.

Конфликтът сред Янкови и Ваневи стартира през 2019 година, след разпространяването на секс клип и завърши в средата на май с опит за ликвидиране.

Обвиняем за похищението е Филип Янков, който е притеглен към наказателна отговорност за опит за преднамерено ликвидиране.

Мъжът, родом от Рогош, още веднъж се изправи пред съда. От самото начало на процеса Янков отхвърли да признае виновност. По думите му обстоятелствата не са такива, каквито са разказани в обвинителния акт.

Кървавият случай стана в средата на май 2020 година. Мъж бе намушкан в пловдивското село Рогош. До случая се стигна след скандал сред двама мъже от разнообразни ромски семейства. По-възрастният извади нож и намушка другия. Пострадалият бе с 4 прободни рани.

Единствено намесата на лекарите и осъществената оперативна намеса предотвратили настъпването на гибелта на 32-годишния.

Извършителят Филип Янков през днешния ден се изправи пред магистратите в Окръжен съд. 57-годишният мъж е с повдигнато обвиняване за опит за преднамерено ликвидиране.

Янков обитавал къща със фамилията си в Рогош. В прилежащи домове живеели представители на семейството на 32-годишния Ванев. Между двете фамилии възниквали кавги и спорове, придружавани със закани. Причината се оказали секс записи, оповестени в обществените мрежи.

По време на днешното съвещание бяха разпитани синът на Филип Янков – Ангел и снахата на Филип – Атанаска.

Оказва се, че ябълката на раздора сред двете семейства е една „ нищо и никаква френска любов”, снимана с телефона на Тодор Ванев и публикувана след това в обществените мрежи. Оказва се, че клиповете са два. На втория подобен Атанаска Янкова, снаха на Филип, е гола по тил на легло. Автор на фрагментите още веднъж е бил Тодор Ванев. Това описа самата Атанаска в правосъдна зала, като добави, че от самото начало на фотосите Ванев я успокоявал, че ще изтрие клипчетата.

„ Пишех си с Тодор по Facebook и се чувахме. После се видяхме 2-3 пъти и тогава се стигна до снимане на първия клип. На него се виждам аз, Тодор ме накара да му направя френска обич. Не желаех да ме снима, само че той даде обещание да го изтрие. Дори обърна камерата към себе си и се виждаше лицето му. После аз желаех да сложим завършек на взаимоотношенията си, споделих му че е било неточност.
Тогава стартира тормозът.

Тодор ме заплашваше, че ще покаже видеото нацяло село и ще ме изложи. Така една година ме викаше да излизаме, срещу волята ми да вършим всякакви неща. Биеше ме и ми споделяше, че ще покаже клипа на децата ми. Исках дори завършек на живота си да сложа. Не знам по какъв начин, само че видеата стигнаха до родата на Тодор, до жена му и майка му.

На 5 август 2019 година, дамите от родата на Ванев пристигнаха у нас, започнаха да ме бият и скубят, да ме наскърбяват. Свекър ми ги разтърва, даже хвана майката на Тодор и я изведе на открито. Там тя му сподели клиповете и му сподели какво е имало сред мен и Тодор. Оттогава семействата ни са в неприятни връзки.

В деня на случая брачният партньор ми – Ангел и сестра му – Мария отидоха в утринните часове до аптеката в центъра на Рогош. По пътя са се разминали с Тодор Ванев, който с жестове е заплашил мъжа ми и му споделил, че ще му чупи кокалите. Когато се прибраха ни описаха. Тогава свекърва ми, щерка ми и зълва ми – Мария, взеха решение да отидат у майката на Тодор, с цел да ѝ се оплачат и да я помолят повече да не се заяждат с нас. След като потеглиха, свекър ми потегли след тях, а след няколко минути и аз потеглих.

Влязохме в двора на Ваневи, аз също бях. Изведнъж Тодор се появи с една кола, като скочи в придвижване и атакува мен. Започна да ме скубе, даже си вардя косата оттогава / Атанаска сподели пред съда плик, с пълен вързоп коса/, имах плешиво леке. Удари ме и ме бутна на земята. Удари още майка ми и щерка ми. Тогава пристигна Филип – свекър ми. Дотогава той бе в страни, без да се намесва. Попита го за какво бие дамите и какво още желае от нас.

Тогава Тодор се ускори и му удари тукат, повали го на земята и продължи. Наобиколиха ги хората. Тогава свекър ми се отбрани с ножа, само че не видях по какъв начин завърши всичко”, описа Атанаска.

Думите ѝ бяха преразказани и от сина на Филип Янков – Ангел.

„ Тодор Ванев разруши две фамилии, разруши душeвността ми и на роднините ми. Бях даже разграничен със брачната половинка ми – Атанаска. Жена ми искаше да постави завършек на живота си. Ванев желал от нея да проституира за него в Германия.

След абсурда през август 2019 година, от подправен профил Ванев пишеше на Атанаска, че ще пребие мен и татко ми. В деня на случая – 15 май 2020 година аз и сестра ми отидохме до аптеката. По пътя се засякохме с Тодор. Той през прозореца на колата ми сподели, че ще ми строши кокалите и зъбите.

Бил съм отпадък и напсува майка ми. Освен това с жестове ми сподели, че ще ме пребие. Преди време майката на Ванев ми сподели, че в случай че получа опасност от Тодор, незабавно да ѝ се обадя, с цел да оправи нещата и да го вразуми. Така и направихме. Сестра ми и майка ми взеха решение да посетят Куна и да ѝ опишат за следващата опасност. С тях бе щерка ми и жена ми.

Вместо диалог обаче дамите получиха побой от Тодор. За да ги отбрани се е намесил татко ми – Филип. Аз отидох след това. Видях че татко ми има кръв по лицето и рани по лактите и коленете. Впоследствие разбрах, че Тодор е с рани. Ден след случая родата на Ванев пристигна да се саморазправя – изпотрошиха къщата ни и колите ни. След време Тодор се закани, че един по един ще ни вкара в затвора”, сподели Ангел Янков.

По време на делото през днешния ден бе показан ножът, с който Тодор е бил наръган. И Атанаска и Ангел не показаха, че е ножа на Филип. По думите им приличал на него, само че не знаели дали е той.

В съвещанието през днешния ден бе изслушана правосъдно психиатричната и психична експертиза. Според движимостите лица от Филип Янков е имал дълга история в системата на ЦПЗ – Пловдив, само че не е бил с психиатрично заболяване.

Оказва се, че Янков е с експлозивен темперамент, податлив на нервност. Нападението на 15 май обаче не е било импулсивно, защото повече от година е знаел за секс клиповете и е бил в неприятни връзки с семейство Ваневи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР