Фраза на Владимир Путин на парада в Санкт Петербург предизвика

...
Фраза на Владимир Путин на парада в Санкт Петербург предизвика
Коментари Харесай

Паника в Лондон след смъртоносна фраза на Путин

Фраза на Владимир Путин на парада в Санкт Петербург провокира ужасна суматоха във Англия, написа Mirror.

Руският президент в Деня на флота съобщи, че в околните месеци съветските Военноморски сили ще получат нови хиперзвукови ракети " Циркон ".

Той уточни, че това къде ще бъдат ситуирани те, ще зависи от съветските ползи.

Голямата опасност идва от това, че тези ракети са със скорост повече от 10 000 км в час, а „ Адмирал Горшков “ ще е първият  кораб, който ще носи тези смъртоносни оръжия на борда, написа английската медия.

Китайски специалисти към този момент предвидиха, че серийното произвеждане на ракетата „ Циркон “ ще донесе суматоха и в Съединени американски щати.

Преди седмици стана ясно, че Русия е завършила тестванията на своята хиперзвукова крилата ракета  и ще я одобри на въоръжение преди края на годината на нова фрегата в Северния флот. Путин разказа ракетата като част от ново потомство ненадминати оръжейни системи, летяща със скорост девет пъти по-висока от тази на звука.

Изпитанията бяха осъществени от фрегатата " Адмирал Горшков " в Баренцово море към цел, която е била във водите на Бяло море в Арктика. Мишената е била на 1000 километра разстояние и е била изумена сполучливо, разясни тогава съветското министерство на защитата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР