Фрапиращ случай на насилие над човек в Русе. Във вторник

...
Фрапиращ случай на насилие над човек в Русе. Във вторник
Коментари Харесай

Видео с побой над мъж от младеж възмути граждани в Русе

Фрапиращ случай на принуждение над човек в Русе. Във вторник вечерта в обществена мрежа бе публикуван клип, от който се вижда по какъв начин юноша прави бойни стойки пред мъж и най-после с удар го поваля на земята.

Побойникът бе разпознат от доста хора в обществената мрежа. Възмущението на русенци доближи до там, че нощес група мъже се събраха пред блока, в който живее и се пробваха да се саморазправят с него. Кой е жертвата към момента не е ясно.

Целенасочената експанзия към човек, както и фактът, че е снимана и гарнирана с насмешки, стана мотив десетки мъже да се опитат да линчуват нападателя.

„ Не е вярно да бие почтен човек и да се направи на огромен воин. Двама са застанали зад камерата, единият снима и другият се прави на бабаит”, описват поданици на Русе пред

В профила си младежът оповестява, че тренира в спортното учебно заведение. Проверка сподели, че бил играч по кану-каяк, само че е напуснал този спорт и се е преместил в различен. На въпрос дали побойникът е техен възпитаник, директорката на Спортното учебно заведение нито удостовери, нито отхвърли и отхвърли информация. Възмутените от дейностите му обаче описаха, че рядко ходел на учебно заведение, движел се в неприятна компания и не за първи път му се случвало да бие беззащитни и да популяризира фрагменти с принуждение.

Момчето живеело единствено с баба си, а дамата отхвърли да приказва.

От полицията в Русе оповестиха, че са се самосезирали от клипа и са почнали инспекция. След приключването й щели да предадат материалите в прокуратурата.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР