Французойка и американски войник, които са се влюбили по време

...
Французойка и американски войник, които са се влюбили по време
Коментари Харесай

Влюбени американец и французойка се срещнаха за първи път след 75 години

Французойка и американски боец, които са се влюбили по време на Втората международна война, се срещнаха за първи път от над 75 години.

Войната ги събира, а океанът ги разделя. Годината е 1944 година Кей Ти Робинс е боец от американската войска, изпратен да се бие във Франция. Жанин Ганайе е 18-годишна френска хубавица, в която той се влюбва. Два месеца двамата са неразделни, до момента в който боецът не е изпратен на Източния фронт и в никакъв случай повече не вижда своята обичана.

75 години след края на Втората международна - трансфериралият 90 години Робинс е измежду ветераните, които вземат участие в честванията на годишнината от Десанта в Нормандия. Това, което не знае е, че във Франция ще срещне нея - Жанин. Пазил е нейната фотография през целия си живот. Журналисти от Франс 2 са издирили французойката и му споделят огромната вест.
Кей Ти Робинс, деец от Втората международна война Шегувате ли се с мен? Жанин! Тя беше доста блага. Вярвам, че ме обичаше...
Обикнала го, когато била единствено на 18. Днес Жанин е на 92. Има 5 деца, само че постоянно си спомняла за младия американски боец. Когато тръгвал, Кей Ти заречен да се върне за нея и да я води в Америка. Започнала да учи британски, с цел да се приготви за новия живот, който по този начин и не се случил. Но красивият спомен останал в сърцата и на двамата.
Кей Ти Робинс, деец от Втората международна война: Толкова се веселя да те видя още веднъж!Жанин Ганайе: Как си?Кей Ти Робинс, деец от Втората международна война: Има сълзи в очите ми...
75 години откакто се влюбват, само че повече не се виждат, французойката има единствено един въпрос - за какво в никакъв случай не се е върнал след войната. Отговорът е монотонен - тъй като се оженил в Америка.
Кей Ти Робинс, деец от Втората международна война: Но постоянно, постоянно съм те обичал. Цял живот те пазех в сърцето си.Жанин Ганайе: И аз те обичам. Не съм серпантина да мисля за теб. Докато гледах по какъв начин камионът ти се отдалечаваше, не можех да спра сълзите си. Ще ми се след войната да не се беше прибирал в Америка.
Макар и Океанът да ги е разделил, тези двама 90-годишни, със сърца на младежи, съумяха да напишат края на една красива незавършена любовна история от войната.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР