Фотографи заснеха предходното поколение Dacia Duster с огромни раздвуки, удължено

...
Фотографи заснеха предходното поколение Dacia Duster с огромни раздвуки, удължено
Коментари Харесай

Щракнаха предишното поколение Dacia Duster с огромни раздвуки и удължено купе

Фотографи снимаха предходното потомство Dacia Duster с големи раздвуки, удължено купе и защитна клетка в интериора. Тестовото „ муле “ разполага и с джанти от Renault Megane Trohpy, а зад тях се крият и огромни спирачки, дело на Brembo. В интериора виждаме спортни седалки за водача и пасажера, както и дифузьори в предната и задната част на купето.

За страдание на почитателите на Dacia, тестовият Duster няма да служи за нов модел на румънската марка, а за един от неговите „ братовчеди “ по френска линия. Според осведомени, наточената Dacia тества технологии и задвижване за първият кросоувър в гамата на Alpine, GT X-Over.

`Щракнаха

Разбира се, серийната кола няма да има нищо общо с показаният модел на фотосите, само че най-вероятно ще споделя сходно междуосие и размери. Според това, което знаем все още, електрическият модел ще разчита на два мотора с мощ от към 450 конски сили, с цел да се опълчи на модели като Mustang Mach-E и Tesla Model Y. Повече информация ще разберем в идващите месеци, преди от Alpine да покажат напълно колата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР