Фото ИнстаграмСашо Кадиев се включи в социалните мрежи, за да

...
Фото ИнстаграмСашо Кадиев се включи в социалните мрежи, за да
Коментари Харесай

Сашо Кадиев към майка си: Ти си моята вселена

Фото Инстаграм

Сашо Кадиев се включи в обществените мрежи, с цел да насочи прочувствено благопожелание към майка си Катето Евро по случай 64-я й рожден ден.

" Честит рожден ден, Мамо! Бъди здрава! След 37 години живот с теб, напълно спокойно мога да кажа, че ти си моята галактика! Ти ме научи да бъда свободен. Ти ме научи да споделям себе си със света в близост. Ти ме научи, че любовта твори всичко хубаво. Ти ме научи да бъда прочувствен. Ти ме научи, че животът е хубав и си заслужава. Ти ме научи да се веселя на дребните неща. Ти ме научи, че би трябвало да разбираме хората, да не ги съдим, и да даваме най-доброто от себе си. Ти ме научи, че живеенето е прелестно действие, което се прави с лекост. Ти ме научи на благополучие. Ти ме научи да не ме е боязън, тъй като най-хубавото следва. Ти ме научи да хвърча. Обичам те. Завинаги. Гордея се с теб ", написа тв водещият в Инстаграм. 

on Sep 1, 2020 at 3:51am PDT

И Александър и майка му са зодия Дева. Катето Евро и синът й са родени през един ден. На 30 август артистът означи 37-я си рожден ден и чества именния си ден. В момента фамилията купонясва край морето.

on Aug 30, 2020 at 5:53am PDT
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР