ФОТО: бТВТръгна делото срещу бившия зам.-министър на икономиката заради къщата

...
ФОТО: бТВТръгна делото срещу бившия зам.-министър на икономиката заради къщата
Коментари Харесай

Манолев в съда: Изказаха ме и мошеник, и наивник

ФОТО: бТВ
Тръгна делото против някогашния зам.-министър на стопанската система поради къщата му за посетители
Опитаха се да ме изкарат хем най-големия шарлатанин, хем най-големия добряк. С тези думи някогашният зам.-министър на стопанската система Александър Манолев влезе в правосъдната зала Благоевград по обвиняване в асимилиране на евросредства.

Скандалът към къщата му за посетители избухна предходната година. Днешното дело в Благоевград е разпределително. Досега 10 съдии си направиха отказ. Сестрата на Манолев е областен арбитър в Сандански.

Адвокатът му още веднъж желае отказ, тъй като се съмнява в безпристрастността на съда. Но съдията не си даде отказ.

„ Обвиняват ме, че съм работил посредством сложено лице. Задайте си въпроса: в случай че желаете да вземете за подставено лице, бихте ли взели човек, с който могат да ви свържат в границите на няколко часа. Опитаха се да ме изкарат хем най-големия шарлатанин, хем най-големия добряк с две думи “, сподели Манолев пред репортерите. Той сподели, че една година преди абсурда е схванал за досието с доносите против него. Всичко това е добре проведена акция, съобщи още Манолев. На въпрос дали ще се сбогува с политическата си кариера, той отговори, че не това е най-важното сега.

В съда пристигна и 25-годишната Ана Димитрова. На нейно име е била записана компанията, към която са били отпуснати евросредствата – 380 хиляди лева от фонд „ Земеделие “.

Следващото съвещание е планувано за 9 март.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР