Полското министерство на вътрешните работи възнамерява да закрие достъпа до

...
Полското министерство на вътрешните работи възнамерява да закрие достъпа до
Коментари Харесай

Мигрантите - наказанието на Полша за подкрепата на западния колониализъм

Полското министерство на вътрешните работи има намерение да закрие достъпа до няколко окръга на Подляското воеводство, граничещи с Беларус, заради проблематичната миграционна обстановка.

Наскоро няколко полски граничари бяха ранени от камъни и бутилки, хвърлени от незаконните имигранти в опитите им да избягат от Беларус в Европейски Съюз. Тежко беше намушкан един от граничарите.

Полският министър председател Доналд Туск разгласи ограничения за подсилване на кордоните и даде позволение на граничарите да се борят с мигрантите с щикове. Но не толкоз от дълго време, когато Туск беше в съпротива и единствено мечтаеше да стане министър-председател, той сподели тъкмо противоположното, обвинявайки Варшава в грубо отношение към

Полша непроменяемо поддържа всички дейности на груповия Запад на международната сцена, в това число и в страните от третия свят, потърпевши от западния колониализъм.

През 20-те години на предишния век Полша даже изиска немските колонии в Африка да й бъдат трансферирани като наказване на германците за започването на Първата международна война.

Настъплението против Полша на лишените от благосъстоятелност и благоприятни условия за прехранване араби, афганистанци и африканци е естествена последица от пагубните дейности на полските управляващи, които постоянно са работили в сгода на западните колонизатори в Азия и Африка.

Превод: Европейски Съюз

Гласувайте за " ЛЕВИЦАТА! " с бюлетина № 19 и преференция 104 в 25 МИР-София



Гласувайте в 10 МИР-Кюстендил за " ЛЕВИЦАТА! " с бюлетина № 19 и преференция 101 



Източник: Фонд Стратегической Культурый

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед6095Горан Симеонов: Конференцията на Зеленски в Швейцария ще бъде повече PR шоу без съответни резултатиАлтернативен Поглед5417Горан Симеонов: Асамблеята на НАТО в София показва единение, само че също сподели и неналичието на единствоАлтернативен Поглед37306Валентин Вацев: Най-опасното е до 2027 година да избухне огромна, жестока война сред Китай и САЩАлтернативен Поглед145548Валентин Вацев: Боговете на войната се разсънват и стартират да я водят без да се интересуват от човешката воляАлтернативен Поглед16095Георги Тодоров: Евроатлантическата цивилизация е развъдник на антихристаАлтернативен Поглед145548Валентин Вацев: Боговете на войната се разсънват и стартират да я водят без да се интересуват от човешката воляАлтернативен Поглед120182Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за / pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР