ФОТО: Агенция МониторДа, препратих SMS преди време на Божков -

...
ФОТО: Агенция МониторДа, препратих SMS преди време на Божков -
Коментари Харесай

Борисов: Радев не е девица

ФОТО: Агенция " Монитор "
Да, препратих SMS преди време на Божков - ето аз си признавам, да си признаят и другите, сподели министър председателят
" Няма държавен глава, на който неговите съветници да не му подават листчета. Единственото укоримо е да обвиняваш другите, а да казваш: " Аз съм девственица! ", а надалеч не си ". Това разяснява министър председателят Бойко Борисов в Пазарджик във връзка рецензиите на президента Румен Радев към властта и прокуратурата, след новите разкрития за СМС-ми сред президента и предприемача Пламен Бобоков. Според Борисов връзката с бизнеса не е укорима и в случай че би трябвало Радев да разкрие всички известия.

ВИЖ ОЩЕ: Борисов: Не върша война, а фабрики и пътища

Самият Бобоков съм му помагал. Водил съм го в делегация. Това не е неприятно и укоримо. Защо се оправдават, попита министър председателят. Борисов призна, че си е писал в Бобоков. Поясни, че не е " момиче ", с цел да си пази SMS-ите с години. " Не виждам каква е тази нервност. Ако е Борисов е неприятно, а в случай че е Радев... ", сподели министър председателят.

Борисов разясни, че не е юрист на никого във връзка офанзивите на Радев против прокуратурата. Каза, че в никакъв случай не е крил, че се познава с бизнеса. " Това не е проблем. А в това, че упрекват единствено другите ", сподели Борисов.

" Да, препратих SMS преди време на Божков - ето аз си признавам. Какво неприятно има други да признаят, че имат фамилни другари и поддържат връзки ", добави още министър председателят.

" Пламен Узунов бе полицай от Пловдив. Аз го направих началник. Бил на разпит! Ми да бъде. Това ли е тематиката на деня? Темата на деня е ето този цех, който работи и дава работа на хората ", ядоса се Борисов на въпросите на репортерите. И отсече: " Аз не воювам. Аз върша фабрики... "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР