Формация Лудогорско настроение“ – ветерани към Капански ансамбъл“ град Разград,

...
Формация Лудогорско настроение“ – ветерани към Капански ансамбъл“ град Разград,
Коментари Харесай

Таланти от Петрич и Разград с голямата награда от XVI Национален тракийски фолклорен събор

Формация „ Лудогорско въодушевление “ – ветерани към „ Капански отбор “ град Разград, е притежател на Наградата на Кмета на Община Стара Загора на шестнадесетото издание на Националния тракийски фолклорен събор „ Богородична стъпка “.

Отличието в детската възрастова група заслужиха гениите от ДТГ „ Пирински ритми “ към Сдружение „ Пирински ритми “ град Петрич. Призът им бе връчен от началника на отдел „ Култура “ на Община Стара Загора Диана Атанасова.

Сърцатите реализатори от Тракийско сдружение „ Георги Сапунаров “ и НЧ „ Тракия 2008 “ град Хасково завоюваха, с изключение на сърцата на публиката, по този начин и Наградата на Съюза на Тракийските сдружения.

Високо бяха отличени и НЧ „ С Тракия в сърцето 2021 “ – те се върнаха във Варна с Наградата на Тракийско сдружение „ Одринска епопея “.

Старозагорците от НЧ „ Настроение 2017 “ тази година получиха Наградата на „ Зонта клуб “.

В двата дни на влиятелния конгрес, който освен демонстрира, само че и съхранява любовта към тракийския фолклор и обичай, провел се на 27 и 28 август, бяха отличени с плакети и медали и най-изявените деца и възрастни - самостоятелни и групови реализатори. В курортното населено място Старозагорски бани два дни се надпяваха и надиграваха над 3 хиляди участници.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР