Ford представи възродения всъдеход Bronco и неговата разновидност Sport през

...
Ford представи възродения всъдеход Bronco и неговата разновидност Sport през
Коментари Харесай

Продават се цели шест ударени Ford-а, които са на възраст под една година

Ford показа възродения всъдеход Bronco и неговата вариация Sport през предишното лято, само че в този момент по-малко от година по-късно изданието Carscoops откри шест такива коли в продажба на онлайн пазара на Copart, като и шестте са претърпели случай.

Първият образец на Bronco Sport се намира в Чикаго и е минал единствено 1500 километра. Задната част на всъдехода е съществено развалена. Цената на колата е Щатски долар 33 500. Наличен е и сходен модел в черно. След случай тази кола се обърнала и се запалила. За нея ще би трябвало да платите Щатски долар 29 хиляди.

Два Ford Bronco Sport се продават след претърпян преден удар. Пробегът на колите е 2272 и 1372 километра. Освен това в Питсбърг е пуснато за продажба SUV със съществено развалена предна част, което е минало единствено 415 километра. И най-после, има един Ford Bronco Sport в Чикаго, който е със съществени повреди в лявата страна на задната част на каросерията.

Bronco Sport е оборудван с 1,5-литров мотор EcoBoost. Мощност на мотора е 184 к.с. и 258 нютон метра. Също по този начин, гамата от мотори включва двулитров елемент с мощ 249 конски сили и оптимален въртящ миг 373 нютон метра. И двата мотора работят дружно с осемстепенна автоматизирана трансмисия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР