Ford изпитва поредни затруднения с възобновения си модел Bronco и

...
Ford изпитва поредни затруднения с възобновения си модел Bronco и
Коментари Харесай

Стотици Ford-ове стоят недовършени под снега

Ford изпитва следващи усложнения с обновения си модел Bronco и след проблеми с качествения надзор и недоволствата от клиенти, в този момент американците още веднъж са изправени пред друга рецесия, обвързвана с неналичието на части. Недостигът на полупроводници е тематика, която нееднократно сме засягали, само че наподобява ще продължаваме да загатваме още дълго време, съдейки по стотиците незавършени Bronco-та, които чакат в двор покрай цех на марката в Съединени американски щати.
`Стотици

Кадрите демонстрират стотици „ джипове “, затиснати под малко количество сняг, чакайки да бъдат довършени. От Ford споделят, че се надяват до 3 месеца да разполагат с задоволително чипове, с цел да довършат чакащите коли и да възстановяват поръките им. Въпреки рецесията и забавените доставки, напълно скоро от Ford показаха и върховата Raptor версия на Bronco, която скоро също би трябвало да влезе в произвеждане.

`Стотици

Ford не е единственият авто производител обиден от рецесията, припомняме, че и доста други европейски, азиатски и американски производители пострадаха от неналичието на полупроводници. Повечето от тях се надяват най-тежката част да е минала, само че дали това е по този начин, следва да разберем.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР