Фондация Нана Гладуиш - Една от 8“ ще бъде в

...
Фондация Нана Гладуиш - Една от 8“ ще бъде в
Коментари Харесай

Програма „Сърдечни приятелки“ идва в Стара Загора

Фондация „ Нана Гладуиш - Една от 8 “ ще бъде в Стара Загора със своята стратегия „ Сърдечни приятелки “, с цел да поддържа дамите с диагноза рак на гърдата от града и региона. На 23 юни, от 15:00 ч. до 17:00 ч., в залата на Международния юношески център, в границите на модула „ Живот с рак на гърдата “, експертите и психолозите на фондацията  ще се срещнат с дами, които сега минават лекуване, такива, които са в ремисия, както и дами, при които заболяването е прогресирала. Ще бъдат показани всички аспекти на живота с тежката диагноза, както и видеа с отговори на пациентски въпроси от водещи експерти в региона на онкологията, гинекологията и кинезитерапията.

Дамите ще получат на практика препоръки, ще имат опция да беседват със експертите на „ Една от 8 “, както и да получат безвъзмездни осведомителни брошури, тюрбани, профилирани сутиени за след мастектомия и да заявят нужда от първична протеза.

„ Каним дамите с диагнозата да се възползват от изцяло безплатната поддръжка “, споделят от фондацията. За да участвате в срещата е належащо да се свържете с „ Една от 8 “ на телефон: 0878 16 17 18 от 6 юни до17 юни сред 10:30 ч. и 16:00 ч.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР