Фолксваген Китай и нейните партньори планират да инвестират над 4

...
Фолксваген Китай и нейните партньори планират да инвестират над 4
Коментари Харесай

„Фолксваген ще инвестира над 4 млрд. евро в Китай през 2020 г.

„ Фолксваген Китай " и нейните сътрудници възнамеряват да влагат над 4 милиарда евро в Китай през 2020 година, като 40 % от средствата ще бъдат в региона на електрическите транспортни средства, в това число произвеждане, създаване на инфраструктура и научноизследователска и развойна активност, оповестиха от компанията.

В идващите няколко години се чака немският тръст да влага повече в електрически транспортни средства, в сравнение с в бензинови, като задачата е да пусне 30 типа транспортни средства с нови сили на китайския пазар преди 2025 година, продажбите на които да доближат 1,5 милиона бройки съобщи bulgarian.cri.cn.

Щефан Воленщайн, изпълнителен шеф на „ Фолксваген Китай ", съобщи, че триумфът на Китай в електрическата подвижност ще бъде съществена движеща мощ за осъществяване на задачите за стабилно развиване на автомобилостроителите.

През 2020 година напълно електрически транспортни средства ще бъдат пуснати в произвеждане в два нови завода на FAW-Volkswagen и SAIC Volkswagen, с смесен годишен индустриален потенциал от 600 000 бройки.

„ Фолксваген Китай " е доставила общо 3,34 милиона транспортни средства на китайски клиенти през първите 10 месеца на тази година, и повече от 42 милиона от влизането си на китайския пазар. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР