Фолкпевицата Емануела си дръпна самокритика за мъжете в живота. Певицата

...
Фолкпевицата Емануела си дръпна самокритика за мъжете в живота. Певицата
Коментари Харесай

Емануела: Не мога да случа на мъж

Фолкпевицата Емануела си дръпна самооценка за мъжете в живота. Певицата имаше връзка с предприемача Митко Динев и Мартин Николов – Елвиса. С последния тя се раздели напълно неотдавна.

„ Аз си ги избрах мъжете. Не те мен, но моят избор се оказа цялостен леш. Единственото хубаво, което ми се случи с Митко, е детето, а той и него желае да ми отнеме. Това приказва единствено по себе си какъв човек е “, споделя певицата. Неговото най-голямо достижение в живота е да направи дете на Емануела. Другите му достижения са „ кривогледи “ и не стигат по-високо от танцьорка, добави тя.

Честно върша неприятни избори тъй като те са изправят пред мен, в началото ме убеждават, че са най-хубавото за мен, а след това демонстрират същинската си същина и идва разочарованието.

 Но не ги обвинявам, аз също съм отговорна за неприятния си избор, Емануела.

Емануела и Митко не престават правосъдната борба кой да вземе родителските права над дребният Мити, който е на шест години.

С Елвиса певицата се разделя поради систематичните му изневери. Въпреки това Емануела не му се сърди, написа „ България Днес “. От него се научих по какъв начин да пипвам мъжете, които ми изневеряват “, споделя Емануела.

Певицата сега е сама и се усеща щастлива. Една от аргументите да няма мъж до себе си е, че няма време за обществен живот.

Предпочитам да съм сама, в сравнение с лъгана и разочарована. Вярвам в любовта и считам, че в един миг тя ще ме откри. Но в случай че не пристигна, здраве да е “, споделя Емануела.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР