Фолкпевицата Алисия удари няколко шота по време на участието си

...
Фолкпевицата Алисия удари няколко шота по време на участието си
Коментари Харесай

Алисия кърка на сцената! Удари няколко шота с премрежен поглед

Фолкпевицата Алисия удари няколко шота по време на присъединяване си в столична дискотека, дочу HotArena.

Алисия, която постоянно е била знак на разсъдъка и благоприличието, този път реши, че животът е единствено един, и повдигна градуса на настроението. Буквално на сцената изпълнителката получи табла с няколко шота, които с необятно грейнала усмивка погълна. Алисия си споделяше наздраве с красива дама от личния състав на клуба. А съгласно близки до Алисия, тя в действителност не близвала алкохол.

Само на няколко метра от нея танцуваше някогашната брачна половинка на Илиян Тупалката . Ексгимнастичката се изявяваше като танцьорка в дискотеката и събира погледите си с дългите си крайници и разголено тяло. Алкисия и Илиян са доста близки другари, само че певицата и Камелия не си размениха даже и взор, макар че се познават доста добре.

Друга забавна детайлност е, че Алисия не е първата певица, която пие на сцената. Това е запазена марка на Галена , която също е любителка на пиенето на шотове и то без ръце. Лепа Брена също пие на сцената, като не се тормози да го прави даже когато става дума за големи концерту пред хиляди души аудитория, написа „ България през днешния ден “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР