Фолкепвицата Деси Слава отново провокира внимание с последната снимка, която

...
Фолкепвицата Деси Слава отново провокира внимание с последната снимка, която
Коментари Харесай

Деси Слава се гушна в двама мъже и заяви, че...

Фолкепвицата Деси Слава още веднъж предизвика внимание с последната фотография, която показа в обществените мрежи.

Деси се гушна в двама мъже и съобщи, че по този начин се усеща най-щастлива. Уви, не става въпрос за гаджето ѝ Благой, който наподобява не се вписва в картинката. А по лицето на Деси е изписана същинска обич и безгранично благополучие, за което би ѝ завидяла всяка жена.

И преди някои да е почнал да си прави свободни съчинения, ще кажем, че двамата мъже до Деси Слава са в действителност нейните синове Майки и Борис. От фотографията излиза наяве, че цялото семейство са на отмора на морето и Деси прекарва всяка свободна минута до най-скъпите си същества.

На фрагмента по лицето на Деси е изписана същинска обич и безгранично благополучие, за което би ѝ завидяла всяка жена. Под фотографията певицата написа: “Така се усеща най-щастлива ".
 Деси Слава се гушна в двама мъже и съобщи, че... (СНИМКА)
Противно на слуховете, Деси и Благой са дружно и наподобяват все по този начин влюбени. Наскоро се появиха дружно на юбилея на позабравената фолкпевица Лия.

Преди броени дни пък стана ясно, че Деси е решила за повторно да напусне " Пайнер " и да се развива още веднъж като самопродуциращ се реализатор. Много от феновете ѝ бележат връщането ѝ в димитровградската компания като неточност и че сама се оправя по-добре, написа уеб сайтът show.blitz.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР