Фолкдивите залагат на тузарски комплекси за летните си почивки, пише

...
Фолкдивите залагат на тузарски комплекси за летните си почивки, пише
Коментари Харесай

Чалгата отмаря в тузарски комплекси, актьорите по къмпинги и каравани

Фолкдивите залагат на тузарски комплекси за летните си почивки, написа „ Телеграф “.

Въпреки че има апартамент в Слънчев бряг, Глория избра Гърция за лятната си отмора. Примата на попфолка се носи на крилете на любовта и за първи път сподели мъжа на сърцето си.

Дъщеря й Симона прекарва лятото в Слънчев бряг, където в компанията на приятелки се отдаде на работа и купони. Галена релаксира в тузарска вила във Варна. За това се похвали самата певица, като качи няколко кадър в Инстаграм. Константин, брачната половинка му и двете деца също избраха Гърция за лятната си отмора.

Както всяко лято естрадната легенда Йорданка Христова почива в къщата си в Царево. Близо до къщата на Данчето се намира тази на композитора Борис Карадимчев. Сестрата на Стефан Данаилов също има вила в Царево.

Златка Димитрова по традиция почива на Каваците в компанията на сина си Миро и майка си.

Калин Врачански избира каравана. Той отсяда всяка година в къмпинг „ Градина “. На същата плажна линия разпускат Радина Кърджилова и Деян Донков, Калин Вельов, Генка Шикерова, Лора Крумова, Свилен Ноев, Яна Кузова. На къмпинг лятото прекараха Рая Пеева и Явор Бахаров.

Александър Сано избра лукса на хотела и заведе жена си в Свети Влас. Юлиян Вергов си спретна ваучър на яхта,  а на фрагмента е в компанията на щерка си и колежката си Марта Вачкова. Романтичната отмора на Гала и Стефан провокира бурни реакции в мрежата поради фотографията по монокини на водещата, която от дни се върти в мрежата
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР