Фолк звездата Джена направи изумително признание пред своите почитатели, а

...
Фолк звездата Джена направи изумително признание пред своите почитатели, а
Коментари Харесай

Джена призна къде я е намерил Милко Калайджиев

Фолк звездата Джена направи удивително самопризнание пред своите фенове, а мотивът е 15-години от подписването на контракта й с "Пайнер ".

Певицата, която сега е в очакване на втора рожба, реши да открехне вратата на персоналния и професионален живот и да напише неща, които до този миг не е споделяла.

"Винаги ще си припомням огромното неспокойствие, което изпитах през 2004 година когато се впуснах в незнайното и поех професионално музикалния си път. Тогава тъкмо приключих музикалното учебно заведение “НУФИ” в гр. Котел с профил национално пеене и свирех на пиано с вярата да продължа да изучавам или като певица, или пианистка някъде по света.

Пътят ме води в най-хубавото бузуки в София “Дионисос”, където пеех гръцка музика и останах 3 години под звуците на бенда, с който работех. Посетих и Швейцария, където пях сръбска музика и научих много репертоар.

Един ден ме откри Милко Калайджиев, който чул за мен и ме срещна с инж. Митко Димитров, който освен повярва в мен, само че ми се довери напълно и подписахме контракт през 2007 година

Вече 15 години в положително и в компликации работим дружно с музикална компания “Пайнер”. Благодаря на семейство Мария и Митко Димитрови, които са неизменима част от триумфите ми. Благодаря на всички екипи, с които работим дружно толкоз години и си знаем болките и насладите, мениджърите ми - Женя Димова, Панчо Запрянов, Хари Янакиев.

Благодаря на всички музиканти, текстописци, тонрежисьори, оператори, режисьори, стилисти, фотографи, които са част от моите 15 години и дружно сътворяваме стойностна музика. Благодаря на фамилията ми, което мина през какво ли не с мен и ме поддържа във всяко начинание. Благодаря на вас - моята аудитория и спътници в това чудо, тъй като както от години споделям: ”Докато ви има вас, ще ме има и мен”. Обичам ви и до момента в който вдишвам ще пея, тъй като моят живот са музиката, песента и обичаните до мен. Благодаря ви от сърце и дълбока благодарност за обичта, която ми давате ", написа Джена във връзка професионалния си празник.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР