Фолк певицата Емилия, която неотдавна преживя кошмар заради катастрофата, в

...
Фолк певицата Емилия, която неотдавна преживя кошмар заради катастрофата, в
Коментари Харесай

Емилия като втора майка за гаджето на Феди Башур! Опитва се да избави Деспина от психическата криза

Фолк певицата Емилия, която наскоро претърпя призрачен сън поради злополуката, в която почина синът на мъжа й Жорж Башур, е основна разтуха за гаджето на 19-годишно момче, отишло си без време от този свят, научи HotArena.

Приятелката на починалия юноша Деспина, която е от гръцки генезис и следва в Бостън, се познава с Феди от дете. Връзката сред тях била толкоз здрава и чиста, че предизвиквала всеобщо трогване, писа „ Галерия “.

Деспина изпаднала в тежка психическа рецесия след гибелта на Феди и с дни не желала да излиза от вкъщи си. В този миг на помощ се притекла Емилия. Певицата правела всичко допустимо да върне всичките си близки към естествения живот, който са водили до наскоро, и да им вдъхне мощ да продължат напред, колкото и да е мъчно.

За да поддържа жена си, Жорж Башур я придружавал на всичките й участия. Емилия упорствала обаче с тях да бъде и Деспина, която сега е в България.

Пайнерката водела дълги диалози с девойката, помагайки й да стъпи на крайници. Двете дружно обикаляли магазините и ходели даже на коафьор.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР