Физическото ви здраве и емоциите се влошават, ако сте в

...
Физическото ви здраве и емоциите се влошават, ако сте в
Коментари Харесай

Паднаха тайните как да разберете дали сте в токсична връзка

Физическото ви здраве и страстите се утежняват, в случай че сте в токсична връзка. Колкото по-дълго стоите в токсична връзка без да си давате сметка, толкоз повече вреди ще нанесе тя върху душeвността, страстите ви, доверието в любовта и самочувствието ви.

За да разберете дали се намирате в токсична връзка, би трябвало да си отговорите на някои въпроси. Те ще ви оказват помощ да осъзнаете обстановката, в която се намирате и ще ви тласнат към взимането на вярното решение.
-->
Ако не сте сигурни дали се намирате в токсична връзка, отговорете си на тези въпроси. 

Партньорът ви демонстрира ли интерес към вас?

Ако сътрудникът ви се интересува единствено от личните си потребности, проблеми и всекидневие, това е симптом на токсичност. Ако той не зачита страстите ви, ползите ви, не се старае да прави неща, които ви радват и ви вършат щастлива, значи живеете в токсична връзка, която ви кара да страдате. 

Конфликтите по-чести ли са от приятните моменти?

Ако се карате непрекъснато и словесните борби взимат превес в връзките ви, връзката ви е прекомерно токсична, с цел да се назова щастлива. Когато естествената връзка и моментите на съгласие са изместени от непрекъснати кавги и спорове, това е неприятен знак за токсичност. 

Премълчавате ли неща, тъй като знаете, че той ще се ядоса?

Потискането на страстите, мислите и неподправените реакции във връзката е нещо, което с времето насажда голяма горест и прави самооценката ви извънредно ниска. Ако не смеете да се изразявате и заявявате намерено, тъй като ще получите ответна отрицателна реакция, значи връзката ви е токсична.

Имате ли чувството, че не вършиме нещата както би трябвало?Връзката ви е токсична, когато сътрудникът ви непрекъснато ви насажда възприятие на виновност. Ако той ви кара да се обърквате, да не вярвате в себе си, да се чувствате като че ли не вършиме нищо както би трябвало, отношението му към вас е токсично и нездравословно. Ревността му в здравословни граници ли е или е непрекъсната и неоснователна?Необоснованата ревнивост е токсична и може да токсини връзката ви, връзките ви и душeвността ви. Когато живеете в непрекъснати пояснения, предоставяне на доклади къде сте и с кого сте, това е нездравословно за вас самите. Егоист ли е сътрудникът ви?Всеки човек има своето его. То се демонстрира в друга степен при другите персони. Ако обаче егоизмът на колегата ви граничи с егоизъм и се демонстрира във всяко отношение, това ви кара да страдате безмълвно. Не получавате това, от което имате потребност и което заслужавате. Чувствате се длъжни да угаждате, само че нямате храброст и разрешение да изисквате. Това е последна демонстрация на токсичност, от която е добре да избягате.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР