Физическото докосване е един от петте любовни езика, твърдят специалистите.

...
Физическото докосване е един от петте любовни езика, твърдят специалистите.
Коментари Харесай

Останете влюбени по-дълго: Научете езика на любовта, интимността и привързаността

Физическото допиране е един от петте любовни езика, настояват експертите. А като цяло интимността е доста значима сред двама души и неналичието й рано или късно стартира да води до съществени проблеми.

И в частност, същото може да се каже и за елементарния гальовен физически контакт – допиране на ръцете, прегръдка, милувка, при която допираме гърба, рамото или друга част от тялото. Правим тези неща нормално когато се срещаме или се сбогуваме с обичан човек. Но не трябва да забравяме, че би трябвало да ги вършим всекидневно, даже когато сме непрекъснато дружно.

Ролята на физическото допиране

Тук става дума за напълно простички жестове, които са значими както за дамата, по този начин и за мъжа. Въпреки, че за мощния пол тези неща се възприемат като по-важни, тъй като мъжете ги свързват освен с прочувствената обвързаност, само че като предпочитание от страна на колегата за по-интимен контакт. Да не забравяме, че мъжете показват любовта си тъкмо по този метод. Но с течение на времето във всяка връзка всичко се контролира и към този момент всеки един от сътрудниците е наясно кое харесва и кое прави половинката му същински щастлива. А това има необикновен резултат върху връзката, укрепва я и на процедура я прави неразрушима.

Ето и кои са най-популярните прояви на любовното физическо допиране или по какъв начин да се научим да приказваме на езика на любовта:

Прегръдка

Бърза, нежна целувка

Леко гъделичкане

Пощипване

Леко допиране до носа

Масаж на краката

Масаж на раменете

Нежно допиране в зоната на врата или ушната мида

Нежно погалване на косата и лицето

Целувка по челото

Целувка по очите

Държането за ръце

Говоренето на „ езика на любовта “ с колегата ви е доста потребно за връзките, тъй като значи другарство с него по метод, който го кара да се усеща обичан и мечтан.

Интимният живот против платоничния израз на любовта

Понякога се случва двойките имат различия – единият сътрудник, нормално мъжът, желае да бъде допрян под формата на фамилиарност. Жената – тъкмо назад, единствено под формата на досег.

Някои сътрудници даже могат да открият, че техният сътрудник не е податлив към фамилиарност, когато липсва гальовен физически контакт. В резултат на това те могат да се усещат подценени във физическия смисъл на думата. Те стартират да си мислят, че сътрудникът им влиза във физически контакт с тях, единствено когато желае да бъдат интимни и в никакъв случай по различен мотив. Това ги кара да се усещат просто като предмет, а не като обект на вълнуващи усеща.

Езикът на любовта – планувано или непринудено физическо допиране

Доста постоянно двойките възнамеряват избран ден от седмицата за фамилни интимности. Но в този случай значимото е сътрудникът ви да е подготвен да се впусне в начинанието с възторг, а не да го приема като обвързване. За да се чувствате обичани, ценени и мечтани.

За други двойки самата мисъл за обмисляне на каквато и да е форма на физическо допиране наподобява странна. Според тях любовните привички би трябвало да се развиват и процъфтяват по натурален път.

Планираната фамилиарност обаче не изключва спонтанната. Вашият сътрудник ще се радва да се почувства мечтан, по тази причина направете първата стъпка към импровизиран израз на любовта си и го подлудете с обичаният му тип физическо допиране отвън плануваното. Колкото по-често вършиме това, толкоз по-добре ще е за вашата връзка.

Наслаждавайте се на удоволствието

Тези, които постоянно практикуват постоянно интимно допиране ще открият, че в резултат на това сътрудникът им ще показва засилено предпочитание за интимни прекарвания.  А това несъмнено е печеливш сюжет за връзката ви.

Независимо дали става дума за докосващи сърцето думи, прелестно прекарано време дружно или любовно физическо допиране, да разговаряте на „ езика на любовта “ с половинката си по-често несъмнено си коства усилието. Развивайте този табиет, поливайте го грижливо всеки ден и той ще избуи. Не е наложително да се случи за една нощ, само че е несъмнено, че ще се случи.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР