Фирмените партита са в разгара си. Най-блестящата, последна за тази

...
Фирмените партита са в разгара си. Най-блестящата, последна за тази
Коментари Харесай

Код „Мода” – магазин The CODE във Варна

Фирмените празненства са в разгара си. Най-блестящата, последна за тази година, празнична нощ следва и всички ние, които към момента не сме решили какво да облечем за случая, трескаво обикаляме по магазините. Задъхвам се по улиците на Варна от многочасово несполучливо търсене на тъкмо „ моя ” подобаващ за огромното празненство тоалет.

От това пренасищане по магазините всичко стартира да се слива. Почти да се откажа да препускам и да реша да преровя дрешника си, където се надявам да открия най-малко две рокли, купени от дълго време и към момента необличани и... откривам магазин The CODE, на ул. „ Марко Балабанов “ 9. Покрай Черно море в посока Катедралата в една от първите пресечки пред мен се появява манекен-кукла с пола на цветни претекстове, която като че ли сама ще затанцува. Материята е прелестна на досег, наподобява доста ефирно и меко. Допирът до сатенираната материя извиква асоциации на звездно напредване под прожектори и светкавици. Такова чувство желая да ми носи цялата вечер. Подобна пола сигурно би съдействала за приповдигнато чувство.

Впоследствие разбирам, че магазинът е неотдавна открит и показва марки на български дизайнери: Cherry You,Caramella Fashion и Vanitta.

Прекрасните идейни празненство поли, които харесах, са на Cherry You. Един от дизайнерите е Галя Христова, примата и основател на модерния балет „ Сатен “. Тя, както и другият дизайнер – Аделина Иванова, сами популяризират моделите си в смели и секси фотосесии. Галя е извънреден перфекционист, в случай че става въпрос за танцово изкуство и съвременен балет. Сега тя е на друго съществено занятие, в което конкуренцията е съвсем смазваща. Моделите са доста свежи, демонстриращи самочувствие, с настоящи десени. Имат обръщение, което е от създателите на облеклата към тези, които ги носят, и това, което показват, а точно да демонстрираш обич. Към себе си, към близките, към света.

The CODE е една свежа поръчка за вашия дрешник. И суетата в този магазин няма да се назова недостатък. Новите тоалети не са наложителни, само че от време на време сами основават въодушевление, по този начин належащо за празничните дни.

С благопожелание да бъдете блестящи под прожекторите на всяко празненство!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР