Фирмената култура всъщност включва повече чувства, отколкото материални благини. По-скоро

...
Фирмената култура всъщност включва повече чувства, отколкото материални благини. По-скоро
Коментари Харесай

3 начина, чрез които успешните лидери създават и прилагат фирмена култура

Фирмената просвета в действителност включва повече усеща, в сравнение с материални благини. По-скоро става въпрос за това какво е чувството ви, когато работите с сътрудниците си, в сравнение с за действителната работа, която вършите. Този невеществен детайл в работата може да бъде и най-труден за реализиране, написа Forbes. В случай, че сте бизнес водач, в случай че управлявате хора, би трябвало да знаете, че така наречен фирмената просвета може да бъде унищожена доста елементарно. Дори да я има. Дали поради неразбираеми цели, недобро наемане или даже неволни забележки.
 Къде бъркат водачите: Най-честите управнически неточности
Къде бъркат водачите: Най-честите управнически неточности

Шефовете са живи хора и е обикновено да позволяват недостатъци и неточности, значимо е да ги поправят и да се учат от тях

Фирмената просвета може както да сътвори една сполучлива компания, по този начин и да я разбие изцяло. Ако за вас работят други хора, само че не можете да създадете приятна и спокойна работна атмосфера и среда, в която вашите сътрудници да се усещат добре по време на работа, същинските експерти няма да желаят да са част от компанията ви . И ще си тръгнат. Трябва да бъдете устремени в основаването на работна просвета, която притегля, задържа и отглежда експерти.

Ето 3 неща, които можете да извършите, с цел да постигнете това:

1. Запишете главните цели, на които държите

Не си го казвайте просто мислено. За да насърчите една добра фирмена политика, би трябвало да идентифицирате и запишете правилата, които са значими за вас и които вярвате, че ще я изградят. Това може да бъде и единствено в няколко фрази или в къс абзац, само че го направете. И споделете написаното с хората, които ръководите. После, несъмнено, поговорете с тях за това какво считат те. И в никакъв случай не разделяйте екипа си и не показвайте любимците ви.

2. Направете фирмената просвета ваша персонална полезност

Прочетете записаното, което към този момент разпознава културата, правилата и държанието на вашата компания, и по-късно започнете да давате образец като спазвате разпоредбите. Най-отявлено от всички. Начинът, по който демонстрирате нещата, на които държите и които изисквате от другите може и да се разграничава от това на останалите, само че последователно те ще стартират да ви подражават.

3. Попитайте хората, с които работите какво значи фирмената просвета за тях

Покажете, че се интересувате от това по какъв начин чиновниците ви гледат на фирмената просвета.Какви аспекти резонират с тях?За какви не са сигурни?Попитайте сътрудниците си за това какво ще ги направи най-удовлетворени по време на работа и оставете място и за достоверност. Всеки човек въплъщава фирмената просвета по друг метод.Стига да е в сходство с главните правила, позволявайте на хората да възприемат метода, по който те виждат нещата.
 Двете характерности, определящи великите бизнес водачи съгласно Бил Гейтс
Двете характерности, определящи великите бизнес водачи съгласно Бил Гейтс

Как реагират те на фона на неволи?

В умозаключение можем да прибавим, че едни от най-важните неща в една сполучлива съвременна компания са възприятието за независимост, другарската атмосфера и диалогичността. Постарайте се чиновниците ви да знаят, че ви е грижа за тях, излъчвайте позитивност и спазвайте най-вече от всички правилата, на които държите и сигурно компанията ви ще бъде по-успешна. А вие ще се чувствате по задоволен.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР