Фирмата спасител на отбора е регистрирана на 14 януари, има

...
Фирмата спасител на отбора е регистрирана на 14 януари, има
Коментари Харесай

Цветанов открил новия Божков в Левски

Фирмата избавител на тима е записана на 14 януари, има 10 лева капитал и се върти от бабата на шефа
Кой е 20-годишният малчуган, който с писмо до медиите изиска акциите на " Левски " и даде обещание да храни и устоя клуба. Венцислав Манчовски събра очите на всички, обявявайки, че като изпълнителен шеф на компания " ЖИ-ПИ-ГРУП " заявява " готовността си за стабилизир  ане на футболния клуб в границите на 2-3 месеца и възстановяване на финансовото му положение ". Нещо повече - младокът даде обещание компанията му да работи единствено за клуба. " Като жест към всички футболисти, почитатели и симпатизанти на ПФК " Левски " поемам ангажимент 80% от годишната облага на ЖИ-ПИ-ГРУП БЪЛГАРИЯ ЕООД да се дава на Футболния клуб с цел да може той да продължава със своята реализация ", написа в писмото, изпъстрено с правописни неточности.

Кой е предприемачът Венцислав Манчовски и що за компания е ЖИ-ПИ-ГРУП? Тя сигурно пародира скандалната Джи Пи Груп, която стана печално известна с две неща - ремонта на ремонта на " Графа " и горенето на документи в покрайнините на София. Според цунамито от мнения в мрежата ЖИ-ПИ-ГРУП е записана на 14 януари 2020 година в София и има големия капитал от... 10 лв.. Но към този момент завъртяла милион лв. от строителство, ремонт и реорганизация на територията освен на България, а на цяла Европа.

Финансов шеф на компанията е баба на Венци Вера Манчовска, която е била основен счетоводител на Варови заводи в град Мездра. Във Facebook се появиха и мнения за какво оправният малчуган не оказва помощ на родителите си, които са затънали в задължения и имат запори от Национална агенция за приходите върху фамилни парцели, а е тръгнал да избавя " Левски ".

 Младокът Венцислав е от мездренското село Горна Кремена. От ранна възраст самоотвержен почитател на ГЕРБ. Звездата му изгрява след среща с Цветан Цветанов през 2016 година Тогава ученикът от Професионална гимназия " Алеко Константинов " написа на към момента втория по въздействие в ръководещата партия във Facebook, че към този момент съвсем всички компютри в образователния кабинет по " Информационни технологии " не работят и съучениците му не могат да се образоват. ПГ на ГЕРБ поехме ангажимент да преоборудваме кабинета в гимназията с нови компютри, дава обещание Цветанов, написа тогава в. " 24 часа ".

Оттогава Манчовски постоянно пропагандира за ГЕРБ във Facebook и е разгласил многочислени фотоси, измежду които с Лиляна Павлова и Мария Габриел. Агитирал е даже за столичния кмет Йорданка Фандъкова.  Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР