Фиорентина се спаси от много неприятна домакинска загуба от Дженоа,

...
Фиорентина се спаси от много неприятна домакинска загуба от Дженоа,
Коментари Харесай

Фиорентина се спаси с много късен гол срещу Дженоа

Фиорентина се избави от доста неприятна домакинска загуба от Дженоа, успявайки да вкара изравнителен гол за 1:1 надълбоко в добавеното време на последния мач от десетия кръг на италианската Серия " А ".

Интересните събития в срещата се случиха след средата на второто полувреме. В 70-ата минута Джакомо Бнавентура вкара топката във вратата на отбора от Генуа след центриране на Софиян Амрабат.

Радостта на домакините беше помрачена от ВАР, откакто деликатното ревизиране на записа сподели, че има фаул при офанзивата на Форентина.

За похлупак на всичко Марко Пяца вкара гол за Дженоа в 89-ата минута след извеждащо подаване на Матия Дестро.

Реферът Даниеле Довери даде доста дълго добавено време. Така в 98-ата минута Никола Миленкович върна някаква правдивост в мача, вкарвайки за 1:1.

Първият му шут беше блокиран, само че добавката откри мрежата на вратата, охранявана от аварийния пазач Федерико Маркети, сменил в средата на второто полувреме Федерико Маркети поради травма.

Фиорентина остана на 17-о място с 9 точки. Дженоа е на 19-ата позиция с 6 точки, колкото има и Торино. Последен е отборът на Кротоне с 2 точки.
 Милан победи Сампдория и остава безапелационен водач
Милан победи Сампдория и остава безапелационен водач

" Росонерите " се постановиха с 2:1
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР