Славия и Арда не излъчиха победител в София за крайното

...
Славия и Арда не излъчиха победител в София за крайното
Коментари Харесай

Скандал на скамейката на Славия беляза нулевото равенство срещу Арда

Славия и Арда не излъчиха победител в София за крайното 0:0 в мач от 32-ия кръг в групата на тимове от Първа лига, които се борят за заветното седмо място. Срещата беше белязана от препирня сред Галин Иванов и Златомир Загорчич, откакто наставникът реши да извади опитния футболист.

Столичани бяха по-дейният тим в срещата и имаха повече положения, само че доста пропуски и положителни намеси от Анатоли Господинов ги лишиха от гол.

В 31-та минута Исак Соле открадна топката в центъра и изведе Мартин Сораков, който прати топката над вратата на Арда.

Само няколко минути след подновяването на играта Господинов беше пресиран от Сораков и нападателят на Славия открадна топката, само че стреля едва и стражът на гостите поправи грешката си. В 51-та минута още веднъж Мартин Сораков беше изведен самичък против Господинов, само че вратарят избави.

Старши треньорът на " белите " Златомир Загорчич извади след час игра Галин Иванов. Това не се хареса на опитния футболист, като той сподели реакция по отношение на сръбския ментор с български паспорт. Заги изобщо не се трогна от държанието му и опита да потърси отговор от своя футболист по избухлив метод. За благополучие, край скамейката на " белите " се намеси лекаря Дениз Йълмаз и админа на тима, след което напрежението се потуши.

Равенството направи по този начин, че Арда и Славия резервираха деветото и десетата си позиция, като към този момент отборът от Кърджали е с 41 точки, до момента в който столичани са с 37.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР