Финансовият министър Владислав Горанов защити Антон Тодоров и Валери Симеонов,

...
Финансовият министър Владислав Горанов защити Антон Тодоров и Валери Симеонов,
Коментари Харесай

Горанов защити Тодоров и Симеонов

Финансовият министър Владислав Горанов отбрани Антон Тодоров и Валери Симеонов, които в края на предходната седмица заплашиха публицист в ефир. Според Горанов думите на Тодоров били дебелашка смешка, само че не и опасност, а Валери Симеонов се бил дразнил на публицисти при опита да се измести фокуса на вниманието.
За повишението на приходите, финансовият министър сподели: „ Почти всички браншове, които се финансират от бюджета ще получат нарастване на заплатите – бранш „ Сигурност “, „ Образование “, голяма работа се свърши във връзка с административната промяна. Някой от предизборните задължения към този момент са факт. В резултат на всичко това и успокоението в обществото потреблението пораства. С 3,9% растеж сме в Европа. Усеща се по средствата, които харчим и по нарастването на приходите. Разбира се то се усеща повече от хората, които са по-активни “.

„ В Министерство на вътрешните работи целеустремено се усилват приходите “, увери Горанов. „ По-чувствително ще се усети то при служителите на реда на терен. То ще стане не по-късно от два месеца преди края на годината. Ще има и за самун, и за пътища, и за зрелища “. На въпрос какво има поради, Горанов сподели: „ И ние финансираме медии “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР