Финансовата министърка на САЩ Джанет Йелън изяде четири порции гъби

...
Финансовата министърка на САЩ Джанет Йелън изяде четири порции гъби
Коментари Харесай

Финансовата министърка на САЩ се нахранила с халюциногенни гъби в Китай

Финансовата министърка на Съединени американски щати Джанет Йелън изяде четири порции гъби от локален вид, прочут със своите халюциниращи резултати, по време на посещаване в Китай, оповестява CNN.

Хакерската група е фалшифицирала цифрови токени за засвидетелствуване на достоверност

„ Помощник-министърът на финансите удостовери пред CNN, че Йелън е яла в ресторанта и се е насладила изцяло на преживяването, в това число на блюдото с гъби “, се споделя в обявата.

Според малкия екран, малко след кацане в Пекин, първата финансистка на Съединени американски щати отишла с екипа си в ресторант в град Юнан, където, наред с други неща, поръчала четири порции диви гъби от сорта Lanmaoa asiatica, растящи в провинция Юнан.

В 16 области у нас се чака температурите да надвишават 40 градуса

„ Гъбите Lanmaoa се смятат за отровни, тъй като могат да бъдат халюциногенни “, сподели пред малкия екран Питър Мортимър, професор в Института по ботаника Кунминг в провинция Юнан, съобщи БГНЕС.

Работи се по лунни костюми, пилотирани луноходи, пилотирани кораби и спускаеми апарати

Той добави, че учените към момента не са съумели да разпознават съответния съставен елемент от гъбата, пораждащ халюцинации. От ресторанта, където Йелън е яла посочения тип гъби, споделиха на CNN, че всички сервирани ястия от тях се подготвят качествено и пълноценно. Не се оповестява дали Йелън е изпаднала в халюцинации.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР