Финалът на Survivor: Скритият идол“ по bTV наближава, оцеляването в

...
Финалът на Survivor: Скритият идол“ по bTV наближава, оцеляването в
Коментари Харесай

Обрат: Двама фаворити отпаднаха от Сървайвър

Финалът на „ Survivor: Скритият кумир “ по bTV наближава, оцеляването в рисковото риалити става все по-трудно и всяка последваща разлъка с приключението се претърпява трагично. Двама от любимците за успеха отпаднаха след оспорвана игра, а останалите кандидати за огромната премия от 150 000 лв. се прегрупираха и се сблъскаха с страсти, които цивилизацията не може да им предложи. Във филипинската джунгла някои от тях бяха атакувани от змия, а други демонстрираха виртуозно стратегическо мислене и използваха силата на Скрития кумир. 

В сряда от предаването отпадна шампионката по джиу джицу Мила Савова, откакто беше победена от IT специалистката Ганка Статева в борба за редене на знаци. Преди обаче да си тръгне от предаването, спортистката в профил от „ Survivor “ един от най-силните играчи - притежателя на автосервиз Драгомир Методиев. През този сезон Мила съумя да изпрати вкъщи още двама съперници - актрисата Йоана Върбичкова и футболната съдийка Джулиана Бутракова.   

Шампионката по джиу джицу одобри невъзмутимо загубата си, която пристигна след серия тежки тествания за тялото и душeвността й. В Survivor Мила беше член и на трите племена, дълги дни живя в изолираност на рисковия Острова на изкуплението и се бори безкомпромисно със противниците си. Преди последния двубой за оцеляване тя беше одраскана от змия, само че преодоля шока и сърцато се впусна в последната си борба против Ганка. „ За един златен медалист като мен е разочароващо да прекъсне играта на метри от финала. В „ Survivor “ обаче се научих, че не всичко е непременно. Това беше следващото тестване в моя живот, с което се оправих почтено и красиво “, сподели тя, откакто IT специалистката постави завършек на победната й серия. 

Самата Ганка беше изпратена на Острова на изкуплението, откакто режисьорът Зоран Петровски мъдро употребява своя Скрит кумир, избави с него учителя по физическо Денис Христофоров от изпъждане на родов съвет и насочи отрицателния избор против IT специалистката. Откъсването й от племето „ Мапурондо “ остави в потрес най-хубавите й другари в рисковото риалити - студентката Анелия Щерева и фитнестреньора Иван Георгиев.

Надигналият се ураган от страсти беше охладен от водещия Владимир Карамазов. Актьорът намери най-точните и правилни думи за сложната, само че вълнуваща игра. „ Скоро бурята ще отнесе всички, като се изключи един. Отпечатъкът, който ще оставите в „ Survivor “, зависи единствено от вас. Можете да го очертаете ослепителен и магичен като филипинския изгрев или да го оставите да бъде премахнат като пясъчния прахуляк, който приливите гълтам всеки ден “, сподели той на участниците. 

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР