Филмовите фенове в Лос Анджелис се отправиха за първите прожекции

...
Филмовите фенове в Лос Анджелис се отправиха за първите прожекции
Коментари Харесай

Манията Барбенхаймер завладя киноманиаците в Лос Анджелис

Филмовите почитатели в Лос Анджелис се насочиха за първите прожекции на комедията " Барби " и драмата " Опенхаймер " - известни дружно като " Барбенхаймер ", предават медиите зад океана.

В мултиплекс на бул. " Холивуд " някои фенове бяха напълно погълнати от международната фикс идея по двете продукции, като възнамеряваха да гледат и едната, и другата в един и същи ден.

" Купих си билети преди месеци, незабавно когато бяха пуснати ", споделя 25-годишният Джоуи Литвак, до момента в който отива да гледа " Опенхаймер ". " Веднага по-късно ще видя и Барби... " Барбенхаймер ".

Двете заглавия, които са радикално разнообразни като род, направиха дебюта си редом, излизайки на огромен екран в края на предходната седмица.

" Барби " с присъединяване на Марго Роби в ролята на куклата на компанията " Mattel " споделя за идиличен живот в света на Барби, до момента в който един ден тя е обхваната от мрачни мисли.
Снимка: АР/БТА
" Опенхаймер ", дело на режисьора Кристофър Нолан, е с присъединяване на Килиън Мърфи в ролята на американския физик Робърт Опенхаймер - брилянтен и харизматичен физик, който дружно със своите сътрудници в Лос Аламос създава атомната бомба и трансформира света.

" Това демонстрира, че имате два кино лентата, които могат да наподобяват толкоз разнообразни на пръв взор, само че в реалност се оказват привлекателни за една и съща публика ", споделя Джаки Бренеман, изпълнителен вицепрезидент на американската Национална асоциация на притежателите на киносалони. " Съвсем ясно е, че с цел да оцените изцяло тези филми, би трябвало трябва да ги преживеете с други хора ", добави тя.

По-рано тази седмица организацията заяви, че към 200 000 души са си купили билети, с цел да гледат и двете ленти, при това в рамките на един и същи ден.
Снимка: АР/БТА
Филмовият обожател Крисчън Кейдж, 45 година, споделя, че е възнамерявал киномаратон, преди да отиде на работа по-късно вечерта, предава Българска телеграфна агенция. " Ще бъда отпаднал, само че е в действителност парещ ден тук, в Лос Анджелис, тъй че няма по-добро място от добре климатизирана зала, където да гледаме филми през целия ден ", споделя той.

Много от почитателите, пристигнали за " Барби ", са облечени в розово и театралничат за фотоси в спонтанна кутия за кукли.

" Обожавам я, тя е като единствената играчка, с която съм си играла, когато бях дете ", сподели 39-годишната Клаудия Рипър, която е пристигнала да гледа кино лентата с щерка си.

" Обличах ги и им правех прически... Барби беше моето нещо. Сега, когато имам щерка, желая да видя това и с нея.... Обичам Барби ".
Снимка: АР/БТА
" Барби " се чака да събере повече от 100 милиона щатски $ в Съединени американски щати и Канада през първия си уикенд, а от " Опенхаймер " са планувани приходите от над 50 милиона щатски $.

Джаки Бренеман предвижда постоянни касови резултати през този уикенд, което ще бъде добре пристигнало за американските киносалони, откакто по-бавно се възвръщат след отлива на фенове поради пандемията от Covid-19 в съпоставяне със спортни прояви и концерти, отбелязва Ройтерс.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР