Филмът Отново съм тук ще има своята премиера в България

...
Филмът Отново съм тук ще има своята премиера в България
Коментари Харесай

Ето кога и къде показват за сефте в България филма за Боян Петров

Филмът " Отново съм тук " ще има своята премиера в България на 29-и ноември в границите на " Киномания ". Лентата ще има две прожекции, а след тях ще бъде показан и екипът, основал кино лентата. За събитието, особено от Швейцария, си идва дъщерята на Боян Петров, която също взе участие в " Отново съм тук ".

" Този филм е доста специфичен за мен. Той дава опция повече хора да се допрян до това, което беше татко ми ", споделя Тея.

" Отново съм тук " наблюдава опита на Боян Петров да изкачи Шиша Пангма, който се оказва и последният връх в кариерата на алпиниста. Именно там Боян изчезва и макар невижданата избавителна акция, не е открит.

Двойната премиера ще се организира в кино " Люмиер " на 29-и ноември, от 18:00 и 20:30 часа. До залата ще се позволяват единствено фенове с годен зелен документ. Като за задачата в билетен център на НДК има самостоятелен център за бързи проби, за тези фенове, които нямат ваксина. " Препоръчваме на искащите да идват най-малко час преди прожекцията, с цел да могат умерено да създадат теста си и да изчакат резултатите ", споделя Владимир Трифонов, шеф на " Киномания ".
свързани новини161246на 28.10.2021
До момента филмът " Отново съм тук " е селектиран на няколко интернационалните фестивала в Италия, Германия, Испания, Чехия, Румъния и Дания, като завоюва и влиятелната " City of Bolzano " Golden Gentian Prize за Най-добър проучвателен и авантюристичен филм от 69-тото издание на филмовия фестивал в Тренто, Италия.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР