Филмът излиза на 7 майЕма Стоун изненада със страхотна визия

...
Филмът излиза на 7 майЕма Стоун изненада със страхотна визия
Коментари Харесай

Ема Стоун – удивителна като Круела - slava.bg

Филмът излиза на 7 май

Ема Стоун изненада със страхотна визия в нов видеоклип за вълнуващото премеждие на „ Дисни “ Cruella. Очаква се продукцията да излезе на огромен екран на 7 май, а „ Дисни “ взеха решение да извърнат внимание по какъв начин се е формирал един от най-легендарните бунтовници и съвременни злодеи – Круела де Вил.

Това не е инцидентно, тъй като от няколко години насам филмовата промишленост в Холивуд обръща взор точно към неприятните персонажи, с цел да потвърди, че никой не се ражда неприятен, а става подобен поради натиска от обществото.

Ролята на Естела, известна още като Круела, ще бъде показана от носителката на „ Оскар “ Ема Стоун.

В новото видео виждаме Стоун да обменя думи с дама от висшето общество, изиграна от Ема Томпсън. Героинята ѝ упорства, че Естела (която по-късно ще стане Круела) би трябвало да има смъртоносен инстинкт, с цел да се оправя в стилната промишленост. По-късно в филмовия откъс тя ни демонстрира своя инстинкт на палач.

Естела е младо, мъдро и изобретателно момиче, решено да сътвори име с дизайнерските си търсения. Тя се сприятелява с двойка млади крадци, които правят оценка апетита ѝ за пакости и дружно съумяват да изградят живот за себе си из лондонските улици.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР