Филмът 1917 на режисьора Сам Мендес (на снимката) спечели Златен

...
Филмът 1917 на режисьора Сам Мендес (на снимката) спечели Златен
Коментари Харесай

Добре познати имена печелят Златни глобуси

Филмът " 1917 " на режисьора Сам Мендес (на снимката) завоюва Златен глобус за най-хубава кино драма. Наградите бяха раздадени рано тази заран българско време.

Военният епос споделя за съвсем невъзможна задача през Първата международна война, с помощта на която 1600 английски военни са избавени от вражеска засада. Филмът получи и премията Златен глобус за постановка на Сам Мендес.

Хоакин Финикс завоюва Златен глобус за най-хубава мъжка роля в трагичен филм за породилия доста дискусия персонаж на Жокера от едноименния филм. За ролята Финикс има и номинация на Гилдията на американските артисти.

Актрисата Рене Зелеуегър получи Златен глобус в категорията за най-хубава актриса в трагичен филм за превъплъщението си в облика на кинодивата Джуди Гарланд в биографичната драма " Джуди ". За ролята тя има номинация на Гилдията на американските артисти.

" Имало едно време в Холивуд " на Куентин Тарантино за златната епоха на холивудското кино и с присъединяване на Брад Пит и Леонардо ди Каприо завоюва Златен глобус в категорията за най-хубава комедия или мюзикъл.

Актрисата и рапърка Аукуафина получи Златен глобус за най-хубава роля в комедия за персонажа на Били Ван във кино лентата на Лулу Ван " Сбогуването ", разказващ за семейство, събиращо се към умираща от рак баба, съобщи Франс прес.

В същата категория при мъжете победи Тарън Еджъртън за ролята на Елтън Джон в " Рокетмен ". За ролята той има номинация на Гилдията на американските артисти.

Очаквайте още детайлности.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР