Филип Буков е човекът с най-големи шансове за победа в

...
Филип Буков е човекът с най-големи шансове за победа в
Коментари Харесай

Истина? Звезда печели Сървайвър

Филип Буков е индивидът с най-големи шансове за победа в „ Сървайвър 7 “. Младият артист се обрисува като най-симпатичния участник за публиката, която тази година взема решение изхода от играта, гласувайки с есемеси. Очаква се Буков, който има най-вече последователки, да изкласи до финала и да грабне премията от 150 000 лв..

Малкото останали фенове на формата към този момент го разясняват като най-достойния за успеха участник тази година. Физически квалифициран, постоянен, учтив, ерудиран и не мрънка за нелепости – това вижда в него аудиторията.
-->
Според всеобщото мнение Буков е най-симпатичният състезател от тима на известните, написа " Уикенд ". Дамите пък не се тормозят да разясняват, че е доста прекрасен и с наслада биха го гледали до края. Всъщност доста хора, измежду които и мъже, споделят, че младият артист е единственият, поради който си коства да се гледа риалитито в настоящия му вид, като се прави конкретизиране, че гледането е с приплъзване на многото скучни моменти.

Фенове на Буков оферират той да води идващия сезон на „ Сървайвър “, в случай че изобщо има идващ сезон след неуспеха на настоящия. Смятат, че това е единственият човек, който е задоволително добре квалифициран, с цел да може почтено да замести обичания им водещ Владо Карамазов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР