Фики Стораро направи скандално признание, което срази всички. Музикантът разкри

...
Фики Стораро направи скандално признание, което срази всички. Музикантът разкри
Коментари Харесай

Фики мечтаел да стане кечист

Фики Стораро направи скандално самопризнание, което съкруши всички. Музикантът разкри нещо, което до този миг в никакъв случай не се бе осмелявал да направи пред необятната аудитория.

По време на последното си присъединяване в Студентски град артистът отговори на няколко въпроса, заложени му от влогърката Стела Павлова от " Къщата на инфлуенсърите " и разкри вълнуваща загадка. 
                             

Оказа се, че детската фантазия на сина на Тони Стораро била обвързвана с нещо, което е много надалеч от музиката. Тогава още невръстният Фики бленувал да стане кечист. 

" Моята детска фантазия беше да съм кечист. Много хора от моя набор знаят защо приказвам, беше известно. Даваха по малкия екран кеч след едно доста известно шоу и карах баба ми да ме разсънва, тъй като заспивах преди да е почнало. Много ме кефеше това шоу, бях разпален. Но пък музиката ми е била първата обич и си остава по този начин. Радвам се, че с доста труд и старания съумях да реализира моите цели ", споделя той.

" Успях да си вдъхна повече убеденост след един конкурс в музикалното учебно заведение. Дойде прочут диригент от Англия и ме избра да бъда един от гласовете на международната хорова академия. Оттогава си повярвах и съумях да се развия на професионалната сцена ", добавя с горделивост Фики. 

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР