Фейсбук Софийският апелативен съд реши Кристина Дунчева, обвинена в убийството на

...
Фейсбук
Софийският апелативен съд реши Кристина Дунчева, обвинена в убийството на
Коментари Харесай

Кристина не говорила за убийството на двете си деца, ще чака присъда в ареста

 Фейсбук Софийският апелативен съд реши Кристина Дунчева, упрекната в убийството на двете си деца в Сандански, да остане в ареста.

Според магистратите има задоволително доказателства, че обвинената е извършила престъплението. Те подчертаха, че жертвите са умъртвени по изключително непосилен метод и с особена свирепост. Според съда няма заплаха обвинената да се укрие, само че може да извърши друго закононарушение.

Дунчева не беше конвоирана в съда. Постъпила е декларация от нея, че не желае да взе участие в съвещанието по здравословни аргументи. Нейният юрист изясни, че имала тежко психологично разстройство и на моменти даже изпада в безтегловност. Той изиска по-лека мярка и изрази подозрение, че може различен да е направил убийството на двете деца – момче и момиче, надлежно на 5 и 3 години.

" Не мога да кажа дали схваща какво се е случило. Не приказва за това. Само питаше дали ще я пуснат и по кое време. Само мълчи и гледа в една точка. Гледам да не я подпитвам, не съм сигурен в какво положение е. Всичко може да е в нейна щета ", изясни юристът.

Кристина Дунчева е подведена под отговорност за тежко съзнателно закононарушение. Тепърва предстои изясняване на психическото й положение. Ако бъде приета за отговорна, я грозят не по-малко от 10 години отнемане от независимост.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР