Фейсбук След напрегнатата ситуация снощи по време на посещението на президента

...
Фейсбук
След напрегнатата ситуация снощи по време на посещението на президента
Коментари Харесай

Иван Портних към Румен Радев: Варна е интелигентен град! Варна няма нужда от юмруци и разделение!

 Фейсбук След напрегнатата обстановка нощес по време на визитата на президента Румен Радев във Варна, кметът на морската столица Иван Портних изясни какво се е опитал да каже на президента, който по този начин и не почете опитът на градоначалника за разговор. Ето какво показа кметът във фейсбук малко след размириците по време на митингите:

" Варна е друг, Варна е образован град, Варна няма потребност от разделяне. Искахме да се срещнем с Румен Радев и да му кажем, че няма потребност от основаването на напрежение, когато градът и хората се пробват да спасят сезона, макар палатките, които блокират най-възловото кръстовище за трафика към курортите. Той избра обаче да приказва с група от антиевропейски настроени лица към Костадинов- " Възраждане ", и Мая Манолова и да им каже " Трябва да протестирате всеки ден!

Имахме среща с президента Румен Радев, който във фейсбук разгласи безусловно час и половина - два идването му във Варна, с групичката, която стачкува. Искахме да му разбираем, че Варна е спокоен, търпелив град с интелигентни, разбиращи хора, чуващи разнообразни гледни точки ". 

Палатките на кръстовищата, където денем има до 4-ма индивида, вечер се събират групички към 30 индивида, не съставлява Варна, Варна е по-различна. Това, в което Радев се убеди е, че Варна е в сезон, това блокиране на кръстовището от дребна група хора, основава напрежение.

Oпитахме се да му разбираем,че насаждането на напрежение е нещо, което за град като Варна е недопустимо. За страдание той се срещна с част от протестирсщите, ние се опитахме да изпълним контакт с него, само че групичка от нападателно настроени, които всички от Варна познават, извънредно отрицателно настроени обединения, се пробваха да осуетят срещата ни.

Президентът избра да се скрие зад тези нападателни хора. Считаме това за същинско недопустимо! ", показа Иван Портних.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР